Produkter

Inbrottslarm
Vi säljer och installerar allt ifrån små villalarm till komplexa larmsystem kopplade till larmcentraler och/eller med GSM-uppringning, bildöverföring med mera.
CCTV - kameraövervakning
Vi installerar en mängd olika CCTV-kameror, både för inomhus- och utomhubruk, roterande kameror, dolda kameror samt inspelningsutrustning - DVR - 4-16 kanaler.
Fingkey Mouse
Optisk mus med inbyggd fingeravtycksidentifiering. För dig som kräver hög säkerhet i dina datasystem. Du slipper dessutom hålla reda på lösenord och förhindrar obehöriga användare.
Fingkey Hamster
Fingeravtryckläsare för användning i olika applikationer där du vill ha hög säkerhet. Används tillsammans med NAC-3000 eller för inloggning i datorer, där du vill kombinera med egen personlig mus.
Passersystem NAC-3000
Våra högteknologiska passersystem bygger på fingeravtrycksidentifiering men kan även användas med kod eller RF-kort. NAC-3000 kan kopplas antingen i nätverk eller fristående.
Övervakning med inspelning (DVR)
Komplett övervakningssystem med 4 kameror och DVR, med inbyggd hårddisk. Lämplig för butiker och mindre företag. Titta på en vanlig TV eller ladda över till en dator och gå igenom materialet hemma i lugn och ro. Marknadens mest prisvärda?