| Företaget | Kontakta oss | Samarbetespartners |
Assist Piteå är ett fristående serviceföretag inom elektronikbranschen. Dels utför vi service och installationer av TV, Video, Hifi, Videokamera (camcorder), Satellitmottagare samt montering och installation av antenner, satellitmottagarutrustning och mindre kabel-TV nät. Vi servar de flesta på marknaden förekommande märken.

Assist Piteå har också försäljning, service och installation av kommunikationsradio för åkeri, taxi, industri mfl.

Företaget grundades 1983 av Håkan Johansson och Peder Eliasson, och har allt sedan dess utvecklat företaget med ny kompetens och nya tjänster. Idag är Peder ansvarig för verksamheten i Piteå.
Assist Piteå har, tack vare sin höga kompetens, sin motiverade personal och sin ambition att alltid sätta kunden i fokus, fått förtroende att vara auktoriserat servicecenter för stora märken såsom Sony, Panasonic, Samsung och JVC.

1998 utsågs vi till " Årets Sony Verkstad" i Sverige och år 2002 till "Årets Samsungverkstad", vilket bevisar att företagets ambition att alltid tillfredsälla kundens behov har varit framgångsrikt.

Vi gillar helt enkelt nöjda kunder!

Välkommen till Assist Piteå - ett komplett elektronikföretag inom branscherna hemelektronikservice, kommunikationsradio, antenner, larm, övervakningskamera och passersystem.